Az optikai hálózat lehet átlátszó,

Optikai hálózat miatt a tisztesség, a kapacitás,

Valamint a költség fejlesztések az utóbbi időben a kiterjesztett a hosszú távú kapcsolatokat, hogy az önkormányzati, illetve kisegítő hálózatok optikai modern technológiák számos, valamint számos vonatkozik, mindig a haladás, akkor először nézzük meg az alapokat. Jelenleg lényegében minden távoli kommunikáció áramkör, valamint egy hatalmas hálózat továbbfejlesztett optikai keret.

Optikai hálózat miatt a tisztesség, a kapacitás,

Amikor egy optikai jelet között, a távadó, valamint a vevőt nem terheli semmilyen változó csomópont az optikai domain név konverziós egy elektromos jel erősítés az optikai jelet a folyamat lehetővé tette, nyilvánvaló, hogy pl. az Erbium Átitatott Rostot, Erősítők, erbium adalékolt a második csoport a hálózatok kialakításában nem átlátható optikai hálózatok nontransparent, amely a szállítási csomópontok manipulálni optikai jelek, hogy utazás őket. Ellenőrzés állhat OEO átalakítás, valamint a működését leírni, mint 3R javítása, alkalmazással történt, regeneráció erősítés jelen optikai átviteli rendszerek természetesen opto-elektromos miatt az a tény, hogy használják mind optikai, így az elektro-mágneses energia.

Az eredeti jel elektromos, de úgy alakul, hogy az optikai átviteli optikai hálózatok, valamint végső soron még egyszer át elektromos legalább a címzettnek. Az optikai átviteli hálózatok után szükséges egy bizonyos tartomány az optikai erősítők erősítők, amelyek fokozzák az optikai jel Optikai hálózat, a fény tanfolyam lightpath, ezt követően azt mutatja, pont-pont kapcsolat az optikai réteg között mind a hozzáférhetőség azt jelzi, hogy az optikai hálózat.

Váltson át az optikai jel készülék, az optikai hálózatok a munka vagy a konverziós az optikai jelet az elektromos után, a feldolgozás, a fordított átalakítás, az eredmény, vagy a munka kizárólag az optikai jel a 2 esetben extra készült komplex, a haladás, a gadget OXC Optikai cross-Connect egy kapcsoló-alapú térbeli osztály, amely kikapcsolja a forgalomban optikai információ a bemenet eredmény port Lehet a bemeneti használja a konverzió az opto-elektromos és a kimeneti elektro-optikai, vagy szolgáltatás celooptickém elv.

Kell egy vezérlő processzor, amely végrehajtja a szükséges

Adó módszerek, valamint a módszerek a jelátviteli rendszer optikai domain név még többet használ a kapcsoló típusú OEO Optikai-Elektromos-Optikai, amely költségesebb, de további alternatívák is skálázhatóság OEO kapcsolók felett, átalakítja az optikai jel elektromos.

Kell egy vezérlő processzor, amely végrehajtja a szükséges

Valamint vissza még egyszer, amikor a belső routing/switching jelenleg csak akkor működik, a növekedés celooptických kapcsolók OOO Optikai-Optikai-Optikai amely a változás az egyes hullámhosszak képviselő, a keringés, a csomagok, valamint csökkentéséhez tartsa-fenn jelenléte által okozott kapcsolók a hálózat. A Modern technológia fejlesztése optikai gombok nagyon összetett, de még nem kifizetődő, mert a piac még nem teljesen kész.

Míg a foton kapcsolók kell, hogy alacsonyabb az ára a felére, valamint a működési költségek a hálózatok kiegyenlítése a vonatkozó 85% át. Az egyik vonatkozik a foton váltás az, hogy nincs optikai analóg elektronikus RAM elemek hatalmas ügyvezető kapcsolók az optikai jel jelentősen fejlődő egy mikro-elektromechanikai rendszerek MEMS, MicroElectroMechanical Rendszer MEMS vagy mini mechanikus, valamint elektromos alkatrészek integrált szilícium chip, amely végrehajtja a funkciók, mint a képviselete a fény, a forgatás, stb.

MEMS lehet két – vagy három-dimenziós az optikai kapcsolók a két-dimenziós MEMS lehet mikrozrcadla csak 2 pozíciók mint a relé ők sem gerenda, hogy lehetővé tegye a nincs beállítva, vagy egy ideális szögben ugrás vagy létrehozott a három-dimenziós használat 2 csapat áthelyezésével, tükrök, amely lehet egy fénysugár változtatni között bármilyen információt, majd eredménye gombok. Mégis, ez azt jelenti, hogy a követelmény, hogy a nagyobb pontosság beállítása, valamint a fenntartása, a tükrök, a megfelelő elhelyezés két-dimenziós, valamint három-dimenziós rendszerek MEMS szintén nagy kihívást jelent, hogy a nemrég arised eredmények a munka az egy-dimenziós MEMS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *